Nasza strona używa plików cookie.

Korzystanie z witryny oznacza zgodę na zapisywanie plików cookie na dysku użytkownika w zależności od konfiguracji przeglądarki.

zobacz więcej
close
Nowy Placki Czerwone bezglutenowe burak z pasternakiem 185g Zobacz większe

Placki Czerwone bezglutenowe burak z pasternakiem 185g

Pięć przemian

Placki Czerwone burak z pasternakiem.

Bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych chemicznych ulepszaczy.

Więcej szczegółów

9,50 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, mąka teff, burak suszony 11%, pasternak suszony 7,5%,  cebula suszona, wodorowęglan sodu (substancja spulchniająca), sól himalajska, kurkuma, estragon, kardamon, pieprz.

Sposób przygotowania: Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 400 ml kefiru, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. Smażyć na wolnym ogniu najlepiej na maśle klarowanym lub oleju kokosowym. Bez jajka też wychodzi! :). Można też przygotować na sposób wegetariański z samą wodą (300ml). Najlepiej smakuje z kwaśną śmietaną, tzatzikami, czy sosem grzybowym.

Nasze placki to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych chemicznych ulepszaczy.

Wyprodukowano w Polsce.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna: 1390KJ / 332kcal

Tłuszcz: 3,2g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,77g

Węglowodany: 57,7g

w tym cukry: 4,8g 

Błonnik: 9,91g

Białko: 10,9g

Sól: 1,53g

Opinie

Napisz opinię

Placki Czerwone bezglutenowe burak z pasternakiem 185g

Placki Czerwone bezglutenowe burak z pasternakiem 185g

Placki Czerwone burak z pasternakiem.

Bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych chemicznych ulepszaczy.

6 innych produktów w tej samej kategorii: